Duvestubbe honung

100% Honung, 100% Närproducerat.
Våra bin hämtar nektar från Laröd, Domsten, Ödåkra, Raus och Gantofta. En mindre del kommer från lokala producenter från Ängelholm och Höör.
Vi hämtar och tappar vår honung själva och garanterar att vår honung är en ren naturprodukt.

Vår honung 

Skånsk honung.Vår originalhonung är en ren naturprodukt. Bina hämtar nektar från raps, lind och diverse blommor från trädgårdar, parker och naturområden. Den slungas på vår bigård och tappas på glasburkar som rymmer 350 ml.

Honung med ingefära.Vi använder vår originalhonung och tillsätter droppar av ekologisk ingefära (iterisk olja) som blandas väl med honungen. Med ingefära och honung uppstår en skön förening som är både nyttig och smakrik. Honungen tappas i glasburkar som rymmer 350 ml.

Honung med lime.Vi använder vår originalhonung och tillsätter droppar av ekologisk lime (iterisk olja) som blandas väl med honungen. Med lime och honung uppstår en skön förening som är både nyttig och smakrik. Honungen tappas i glasburkar som rymmer 350 ml.


Drottning/Avläggare

Ligusticadrottning, stationsparad på Hallands Väderö, 500 kr, friparad, 200kr, fritt Helsingborg. Leverans:  v 23-29

Stationsparade Ligusticadrottningar från Hallands Väderö. Pris: 500 kr.  

Friparade drottningar. Pris 200kr. Fritt Helsingborg.

Leverans:  v 23-29.

Avläggare, med stationsparad Ligusticadrottning. Pris 3 500. Friparad, 2 900 kr.

Ingår 10 ramar, tre ägg och täckta yngel.

Leverans v 24-27. Hämtas i Helsingborg.

Alla priser exkl moms.

Beställ på vår mailadress:info@duvestubbebigard.se Uppge antal drottningar och/eller avläggare och när du önskar leverans. Bifoga namn, mailadress och telefonnummer i din beställning. B

Avläggare, stationsparad 3 500, friparad, 2 900 kr. Ingår 10 ramar med tre ramar ägg och täckta yngel. Leverans v 24-27. Hämtas i helsingborg.

Alla priser exkl moms